New York - dag 1

Nu har vi landat i New York och sovit mååånga timmar inatt. Vi hittade smidigt till hotellet och gick ut för en enkel middag igår innan vi kröp ner under täcket efter en lång dag. Tidsskillnaden brydde vi oss inte om, vi somnade som två prinsessor i lagom tid lokalt ändå. Klockan ställdes tillbaka en timme så när vi vaknade hade vi sovit i 11 timmar, tackar! Det skiljer nu 6 timmar mellan oss och Sverige, lätt att komma ihåg.

Nu sitter vi på ett litet café i Brooklyn och ska efter lunch gå över Brooklyn Bridge till Manhattan för att sedan åka till Ground Zero.

Vi började dagen med att äta frukost på ett café på hotellet och sedan köpte vi busskort och tog oss ner till slutet av Manhattan för att åka Staten Island Ferry. Den färjan är gratis och man får se Manhattan från vattnet och åka förbi Frihetsgudinnan - win!


Vi gick förbi många som ville sälja biljetter till andra färjor och guidade turer men vi går på "gratis är gott" och tackade nej. De snackade skit om vår färja men vi gjorde ett försök och är mer än nöjda!



| |
#1 - - Anonym:

Mamma Kicki: Med risk från upprepningspolisen - Åh! 😃 kul att ni är där 😍
💕💕

Upp