Fler inköp

Precis som Jessica skrev så har vi varit ute på stan och försökt samla alla tankar och idéer samt tagit tag i lite funderingar. Vi köpte ju de där vakuumpåsarna och jag passade idag på att kolla hur de fungerar...
 
 
Det var två olika storlekar och jag la ner lite kläder i den minsta för att sedan rulla ihop och släppa ut luften. Först fick jag inte till det, så påsen blev mer som en ballong än en slimmad variant så jag provade igen... Efter några försök fick jag ut luften och det blev faktiskt rätt bra! Man ska tydligen inte fylla upp den för mycket, men jag tror att jag lägger ner det som inte ska användas förrän lite senare på resan så att man får mer plats till det som ska vara lättillgängligt och slipper blanda ihop allt. Eller så stoppar man ner den mindre påsen i handbagaget för att skapa plats till annat där istället? Aja, vi får se hur det blir!
 
Sen köpte jag även ett litet ministativ till kameran. Jag har funderat på hur vi ska göra om vi vill vara med på bilden båda två men inte vill fråga någon annan (eller om det inte finns någon i närheten) och nu har jag hittat en bra grej.
 
(hehe ursäkta smutsen som tydligen syns bättre på bild....)
Nu är min kamera lite större än vad stativet är tänkt för men det ska nog gå! Eftersom benen går att böja till kan vi ställa stativet på underlag som inte är rakt och då kunna fotas tillsammans. Jag orkar inte bära runt på ett vanligt stativ så det här är perfekt eftersom den är så liten och lätt att ta med sig!
 
Även jag köpte en adapter men ska kolla om vi inte har en hemma först, innan jag öppnar den. Sen fick även en enkel klänning följa med hem men den har jag ingen bild på ännu.
 
Nu ska jag kolla igenom packlistan för sjuttioelfte gången och se om jag blir smartare!
 
Allmänt, innan resan, julia, new in, shopping | bagage, kamerastativ, planering, resa, road trip, shopping, usa, vakuumpåse | | Kommentera |
Upp