Jullan, Tossen och Bloggen

Vi heter som skrivet innan Jessica och Julia. Vi lärde känna varandra i januari när vi började läsa Psykologi på Universitetet båda två.
 
Jag, Jessica, är 21 år och kommer ifrån Stockholm. Jag bor på Östermalm tillsammans med min pojkvän och pluggar som sagt på Universitetet. Jag jobbar även på Tekniska Museet och har ett par andra extrajobb. Jag är uppvuxen i Sollentuna, men flyttade till Segeltorp när jag var drygt 14 år.
 
Julia är 22 år gammal, och kommer också från Stockholm. Hon pluggar alltså också på Universitetet och har precis börjat jobba på SF. Hon är uppvuxen i Segeltorp, och vi gick faktiskt i samma skola när hon gick i 8an och 9an och jag gick i 7an och 8an.
 
Vi ska alltså åka på roadtrip på USAs västkust och sedan ska vi avsluta resan i New York. Tanken med bloggen är att samla alla tips vi har hittat på andra bloggar, eller fått från vänner och bekanta men också att skriva om vår resa, hur vi planerar, vad vi tänker och sen ska vi såklart försöka blogga under resan. När vi kommer hem ska vi skriva om vad som var bra, och mindre bra och hoppas att folk kan hitta hit i framtiden när de ska planera sin resa.
 
Nästa inlägg tänkte vi berätta lite mer om själva rutten, vad vi bokat hittills och våra planer so far.
 
Tjingeling så länge!
 
/Jessica
Allmänt, innan resan, jessica, julia, om oss | om oss, resa, roadtrip, tips, usa | | Kommentera |
Upp